Service

TTCO bvba is opgericht in 2008 met het vooruitzicht een betrouwbare en solide partner te zijn voor zijn klanten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector van transportbanden kunnen wij rekenen op voldoende ervaring en kennis voor het adviseren van onze klanten naar de juiste oplossingen.

Bij een bezoek aan onze klanten doen wij meer dan enkel het gevraagde werk uit te voeren, indien de klant dit wenst bekijken wij ook de complete installatie en stellen eventuele verbeteringen voor. Tevens is er ook de mogelijkheid om het volledige onderhoud van de installaties door onze zorgen te laten uitvoeren.

TTCO gebruikt enkel hoogwaardige kwaliteitsmaterialen van betrouwbare leveranciers waardoor wij zeker zijn dat deze een lange levensduur hebben.

Bij TTCO kan je niet enkel terecht voor transportbanden en de toehoren, maar ook voor trechter en slijtagebekledingen voor in trechters en overstortpunten.

Tevens leveren wij ook screening media, waaronder zeefnetten in staal, RVS en rubber, zeefdoeken in PU en modulaire zeefpanelen. Tevens ook zeefaccessoires en een modulair zeefsysteem om uw productiecapaciteit te verbeteren.